TORNEM DE LES VACANCES

Escrito por fatimallardinfants 11-01-2016 en QUÉ ESTEM FENT. Comentarios (0)

JA SOM AQUÍ!

Hola famílies! com han anat les festes? esperem que hagueu pogut gaudir dels vostres infants, nosaltres els hem trobat molt a faltar! però hem aprofitat per carregar les piles i comencem el nou trimestre amb moltes ganes!


Els grans comencem amb molta feina...els encarregats! una tasca de molta responsabilitat! durant una setmana quatre infants de la classe dels músics tindran una encàrreg molt especial... un haurà de passar llista per veure qui ha vingut i qui no, un altre haurà de posar el dia de la setmana i la vocal que l'acompanya, un tercer mirarà el temps que fa i el posarà al mural i l'últim però no menys important serà l'encarregat de repartir l'esmorzar als companys! cada setmana els encarregats aniran canviant... som una classe molt treballadora i amb moltes ganes d'ajudar!Però no penseu que només hem treballat... també hi hagut temps per jugar amb els nous racons i les noves joguines que els Reis ens han deixat a la classe... tenim el racó de la perruqueria i el de les disfresses que han estat els racons estrelles d'avui! però també han deixat un parquing al racó dels transports i contes nous al racó de lectura... avui tot era descobrir coses noves!
I a la classe dels follets també s'ho han passat molt bé! avui cada infant ha portat una joguina de casa i han pogut compartir-la amb els companys.. després i com que cada cop som més grans hem fet trencaclosques!! ha sigut un matí molt divertit!!