Llar d'infants MARE DE DÉU DE FÀTIMA

El nostre blog

Aquí publicarem imatges i explicarem les activitats que realitzem dia a dia a la nostra llar.

CONTES

Escrito por fatimallardinfants 02-12-2015 en ACTIVITATS. Comentarios (0)

CONTES

Els contes són un dels instruments bàsics per treballar l'atenció, el llenguatge, el nivell cognitiu i les tradicions. Transmetem als infants un ampli ventall de possibilitats amb els contes: audicions tant de contes gravats com de contes explicats per pares o personatges que visiten la nostra escola, contes amb imatges ja siguin llibres o murals, representacions teatrals que fan els mateixos infants de la llar, titelles, etc.

conte-titelles-els-3-porquets.jpg
El contes dels tres porquets amb titelles

Representació de la Rateta Presumida

Durant el curs els infants fan diferents sessions d'expressió corporal que els ajuden a anar perdent la vergonya i a relacionar-se amb els companys, després cap a mitjans de curs es tria un conte senzill i s'assigna un paper a cada infant (tots fan alguna cosa), assagem la representació del conte i a finals de curs el gravem per poder fer una projecció a les famílies.

conte-la-castanyera.jpg
La Senyora Castanyera ens visita i ens explica el que li va passar quan va sortir a buscar castanyes

LA NOSTRA LLAR

Escrito por fatimallardinfants 02-12-2015 en LA NOSTRA LLAR. Comentarios (0)

EDUCACIÓ DE QUALITAT

Us donem la benvinguda a la pàgina web de LLAR D'INFANTS MARE DE DÉU DE FÀTIMA, una llar d’infants de Granollers amb més de 30 anys d’experiència que acull a infants de 0 a 3 anys. Oferim un sistema educatiu propi, basat en la proximitat, la confiança i el respecte. Transmetem valors molt importants des dels primers mesos de vida, com la solidaritat entre companys, la diversitat i la pluralitat.

Estem convençuts que “l'educació dels més petits és, sens dubte, el gran secret per salvar a la humanitat” (Annibal di Francia) per això, posem a la seva disposició un equip professional amb una llarga trajectòria en el sector.

PROJECTE EDUCATIU PROPI

A la nostra llar comptem amb unes àmplies instal·lacions, amb espais interiors i exteriors, per què els infants aprenguin jugant en un ambient segur. D'aquesta manera, el nostre centre pot acollir a un total de 61 alumnes.

Aula de petits

Aula de grans


Per obtenir més informació sobre el nostre projecte educatiu, per sol·licitar una visita al nostre centre o per qualsevol altre comentari, poden posar-se en contacte amb nosaltres:

LLAR D'INFANTS MARE DE DÉU DE FÀTIMA

Carretera Caldes, 19 - 08402 Granollers (BARCELONA) España

Telèfon: 938493883

www.llardinfantsfatima.com

llardinfantsfatima@gmail.com