Llar d'infants MARE DE DÉU DE FÀTIMA

SEGUIM AMB EL MES D'OCTUBRE

Bona tarda families!

Un cop més aquí estem per mostrar-vos una petita mostra del que hem fet aquesta setmana que ha comptat amb un dia menys, ja que dimecres dia 12 va ser festa!

Aquesta setmana els més grans de l'escola han seguit amb el treball sobre Tchaikovsky (el compositor de músiques tant conegudes com "El Trencanous" o "El llac dels cignes") escoltant la seva música i aprenent a dir el seu nom, que no es fàcil! jajaja


Els petits hem seguit amb la rutina del joc heurístic, però sempre cambiant els materials, aquest cop amb pots de iogurt begut i tubs de cartró petitons, posar i treure, fer construccions... ha sigut molt entretingut!


Dimarts l'activitat va ser a portes tancades... jajaja no podem desvetllar-vos res... però si podem posar una foto de l'esmorzar que varem fer tots junts.


Dijous els grans van anar a la piscina... ja son uns grans nedadors i nedadores!!! mireu que bé que ho fan!! mentre els petits i els que no fan piscina varem estar fent experimentació amb salsa de tomàquet... jajaja va ser tota una experiéncia.


I avui divendres, per acabar bé la setmana hem fet una sessió de ioga, hem començat amb el "Bon dia al sol" i després hem estat fent postures.. no està gens malament per ser de les primeres sessions, oi que no?

Bon cap de setmana a tots!

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: